Mammografi

Fick i posten för några dagar sen åter en kallelse till en rutiinmässig mammografi-kontroll.

Kan inte undgå att känna hur viktigt det är att vi blir påminda att göra dessa kontroller, det är så snabbt gjort, tog inte längre tid än någon halvtimme - förresten...vad spelar tiden här för roll när man får göra en så livsviktig undersökning..

Man borde själv kontrollera sina bröst oftare...tror man ska ta det som vana att regelbundet klämma o känna på brösten, hellre för ofta än för sällan...

Det är så lite man vet om framtiden...när man är på undersökningar som denna..så känns det som en gåva varje dag man får vara frisk...

Lite allvars-tankar en sen torsdagskväll från LizetteVemod o stolthet!

Tänk att man kan bli så barnsligt glad över en lapp som ramlar in i mailboxen efter en avslutad kurs.....
Det känns inte länge sen jag gjorde den första lektionen hos Winnies...o idag var det med stort vemod jag sände in den sista..konstigt om det inte skulle kännas så efter 130 lektioner..

Mina tankar går till våra duktiga handledare runt om i grupporna..som lägger ned så mycket arbete helt på ideell basis..en stor eloge till alla dom!!

Nu finns lite, mer tid som t.ex att blogga...och även till att nästla sig in mer i skapelsens värld..många av oss känner nog till hur avkopplande det kan vara att sitta i psp och låta fantasin flöda fritt...

Ha det gott vänner...vi höres o synes snart igen:-)

Lizette
Utmaning

Har fått en utmaning av Anki http://herrnilssonsfru.blogg.se/

Här är reglerna:


- Gå in i mappen mina bilder.

- Gå till den sjätte mappen och välj därefter den sjätte bilden i den mappen.

- Visa bilden på bloggen och skriv något om den.

- Invitera sex stycken nya till att vara med på utmaningen.

- Länka till dem, och låt dem veta att de är utmanade.


Den här mannen är utsedd som famijens grillmästare:-) Man vet aldrig om man får ha grillskivorna kvar i hans närhet..matten bjussar så gärna:-)

Här har vi vår stolthet Bamse..nu äldst i kattfamiljen med sina 11 år.
Här sitter man o väntar på att godsaker ska ramla ner från grillen en sommarkväll..han vet så väl att matten hans smälter för hans vackra o bedjande ögon:-)

Dessa sex personer utmanar jag:

Astrid         http://www.blogtown.se/blog.php?id=astrid
Susanne:   http://snoddas.bloggagratis.se///
Carola:       http://englainnan.blogspot.com/
Mailis:         http://kopings-mailis.bloggagratis.se/
Kerstin:      http://www.pellispricken.se/dagbok.htm
Gunilla:       http://gunillaskatter.blogg.se/


Konsertupplevelse


Man har också ett liv utanför datorn...även om man må bekänna att det livet krymt en aning de senaste åren..*s*...men i skrivande stund är jag mycket glad över att jag reste mej från stolen med klister i och åkte in till stan.

På stan hade man en jubileumskonsert att erbjuda oss åhörare..man framförde ett verk gjort av den engelske kompositören Ralph Vaughan Williams, vi fick följa med under en timmes segling över havet då stycket heter : A Sea Symphony bestående av fyra satser som alla tog med oss på en fantastiskt resa.

Sambon deltog under konserten med klarinettspel, därav anledningen till att jag överhuvud taget visste att den här konserten skulle framföras...tänk så många duktiga musiker och sångare vi har bland oss...tänk om man skulle ta fram klarinetten en stund igen o öva lite grann...det är inte utan att man blir inspirerad, även om jag endast håller en nivå vid de enklaste visorna!

Tack Linköpings symfoniorkester för en storartad musikalisk upplevelse!

Sidentass

RSS 2.0