På skolbänken...;-)

-Tänk om någon sagt till mej för en sådär 100 år sen att man  en dag skulle sitta framför en bildskärm och ett tangentbord o gå i skolan!  Det är mycket man inte vet om vad framtiden har att erbjuda..
Mina skolor går under namnet PSP, en skola där vi lär oss att hantera bilder o övrig virtuell grafik...den här skolan ger inte endast kunskap i bildredigering..man får också så många goa, trevliga klasskamrater:-) Och träsmak i rumpan..för jag lovar att det är allt för lätt att fastna vid färgpaletter och raderingsverktyg..

Ett exempel på en liten manick som är framlekt i psp:
Att skapa de olika alster i psp är ett av mina stora intressen:-)

Har någon förmåga att alltid göra bilderna i pastell färger..åtminstone nästan alltid..vad det beror på vet jag inte..kanske har vi alla som ett litet färgchema inom oss?

Höst...


En tid för eftertanke,  dagar att njuta av..inne vid en god bok..utan press på att man måste ut o jaga det fina vädret, ett tänt ljus, eller fler..korsord..god mat...mjuka, ulliga, spinnande, goaste missar..så min inställning till hösten har blivit lite av det positivare slaget..om vi bara kan tillåta oss att känna oss lite mindre kravlösa..

Tar lärdom av Lassie som visar sig här nedan..såhär borde vi människor också kunna göra..oavsett vad tiden är på dagen..bara vara...och njuta..
Lassie undervisar oss människor i konsten att coola ner;-)

RSS 2.0