Lite reflektioner från dagens kafferep:-)
Äntligen en stund vid bloggen..har gått en tid sen vi sist uppdaterade, men under kaffestunden som dokumenteras med bild här ovan..kom vi fram till att en stor anledning till att man inte bloggat på sistone är att man suttit fast i giftet...et gift som har en förmåga att utvecklas till ett beroende...alla som har psp installerat i sin dator förstår nog vad man pratar om....visserligen går det i perioder, som med allting annat, men är man mitt uppe i karusellen så är det lätt att man blir fast!

I övrigt har man klottrat mer o mer på facebook...vill man hitta mej där - sök på Sidentass så syns vi:-)

-Mars månad...minns hur man som 10-åring var ute o hoppade rep...jag hade en stickad grön o gul tröja, ingen jacka - just det ingen jacka..det var en stor upplevelse att vara ute endast iklädd den tröjan som jag älskade..då kändes det som att det äntligen var vår! Mamma stod i dörren o ropade "men ta på dej så du inte blir sjuuuuk"!

Idag kom min 11 åriga son insläntrandes..när jag kommer ner till hallen finner jag hans vinterjacka slängd på golvet....hmmmm..går sådant i ar v..eller är det den allmänna vårvinteryran som smittar..?
Mars månad är som bekant också Katternas kärleksperiod - vår kattseptett är alla kastrerade, känns gott det i tanke på alla stackars hemlösa katter som går ute o inget hellre önskar än att hitta en varm soffa att ligga i, omgiven av kärlek från en matte eller husse...
Önskar er alla en riktigt fin fortsättning på vårvinter-veckan..hörs snart igen...o tack för att du tittade in!
 ~Sidentass~

RSS 2.0