Vårliga tider:-)

Vår fina, goa Marie..

Hej mina kära bloggvänner!
Jag har vare sig gått i graven eller flygit upp till månen., men det var en halv evighet sen jag uppdaterade här..bestämde mej i morse för att nu ska det allt bli av, ...får nog framför allt skylla på att mycket av min tid vid datorn har gått till psp...och när man inte suttit med det, har man varit ute o njutit av en härlig natur som håller på att svida om till sommarstassen..
Visst är det en helt underbar årstid vi har nu...vad säger ni, vännisar..kan vi inte hjälpas åt att stanna tiden! Lite grann iallafall..så att vi får njuta av de skira små krokusarna, och de vita sipporna länge, länge till...
Men..snälla ni...det finns annat i naturen än blåsippa och gula tulpaner..det blev jag varse igår när man njöt som bäst under årets första cykeltur in till stan.
Cyklar förbi en halvmeter lång zicksack-färgad ORM!!!  Vad då då..är det många som tänker..dom vaknar ju till liv dom också såhär års..bara det att får jag se något som slingrar o krälar är svimningskänslan där på fem röda..man mår illa..blir gråtfärdig, o känner som att man borde han en plunta med något starkt innanför västen! Det hade jag inte..och brukar heller inte ha..men jag var snart framme vid parken där vi hade vår forumträff med hittekattsfolk!
Vi hade en fantastiskt trevlig dag...att detta med den slingrande varelsen föll i glömska och att man idag kan skratta åt vad årets första cykeltur förde med sig....
Undrar lite i mitt stilla sinne om man vågar trampa den vägen igen...
Ha nu en riktigt trevlig vårtid vänner..o ta på stövlarna vid skogsutflykten:-)


RSS 2.0